10/31/2012

all black

coat + bag + boots / Zara    pants / Gina Tricot    hair cuff / H&M

10/28/2012

make-up favorites

Päätin kuvailla tänne mun lempparimeikkejäni ja siinä samalla tajusin, että eihän mulla edes kauheita määriä noita kosmetiikkajuttuja olekaan, vaikka aina olen niin luullut. Toisaalta ihan hyvä vaan, kun tätä tavaraa muutenkin on aika lailla, mutta samalla huomasin että varastoja täytyy ainakin pikkuisen täydentää. Täydellinen meikkivoide ja ripsari ovat olleet hakusessa jo pitkän aikaa, ehkä vielä joskus ne löydän. Lisäksi erityisesti huulipunia haluaisin lisää, mulla on mielessäni jo ainakin kymmenen kivaa sävyä;)

Mulla on oikeastaan aina kynsilakkaa (tätä on kyllä aika tyhmää kirjoittaa koska just tällä hetkellä ensimmäistä kertaa varmaan vuoteen mulla ei ole lakkaa kynsissäni:D). H&M:n ja Gina Tricotin lakat on ihan parhaita; hyvä hinta-laatusuhde ja niitä myydään vielä aika isoissa pulloissakin, joten ei ihan heti pääse loppumaan! Musta tuntuu, että ostan melkein joka kerta GT:ssä käydessäni ainakin yhden lakan ja se kolme kympillä -tarjous ei tosiaankaan oo hyväksi mun kukkarolle.... Joo no tästä puheesta taisi käydä jo selväksi että kynsilakat on mun lempparikosmetiikkaa!

Rimmel Londonin tuotteet toimii ainakin mulla tosi hyvin, niistä suosikkejani ovat Match Perfection -peitepuikko ja toi poskipuna.
Garnierin BB-voide on yksi eniten käyttämistäni tuotteista, se antaa iholle tosi kivan hehkun. Käytän tota välillä ihan yksinään ja välillä meikkivoiteen päällä.

Kunnes löydän sen täydellisen ripsarin, käytän tota Cliniquen maskaraa, joka on ihan kelpo tuote. 
Kehuin tota H&M:n eyelineria jo edellispostauksessa, mutta vieläkin taytyy pikkasen. Oon käyttänyt tota vasta viikon, mutta silmämeikin teko on nykyään 100-kertaa helpompaa!

10/26/2012

something to fill my closet

Maanantaisen Turkureissuni päämääränä oli talvitakin löytäminen ja mukaan lähti se tässä postauksessakin näkynyt Zaran takki. Lisäksi kaappientäytteeksi päätyivät tämä paita, Cubuksesta iso, viininpunainen ja lämmin huivi (josta en saanut fiksunnäköistä kuvaa koska alkoi olla jo niin pimeää buu) ja allanäkyvät:

Maailman söpöimmät yöhousut H&M:stä. Tekee mieli pistää noi jalkaan joka kerta kun tuun kotiin...

Gina Tricotista huulipuna (luonnossa fuksianpunainen, kuvassa jotain ihan muuta), kynsilakka ja huulikiilto. Viimeksi oon käyttänyt huulikiiltoa varmaan joskus ala-asteella, mutta toi oli niin kivan värinen että oli pakko ostaa!

Marianne suositteli tätä H&M:n eyelineria mulle varmaan vuosi sitten, mutta se aina joko unohtunut tai ollut loppu. Nyt ostin ja pakko todeta sama: tää on ihan törkeän hyvä! 

H&M:ltä lähti mukaan myös pitkään etsimäni hair cuff. Tollasta suljettua mallia oon etsinyt varmaan puoli vuotta, mutta aina kun oon käynyt Hennesillä, siellä on ollut jäljellä vain kultaisia. Siispä ostin kesällä ton avonaisen cuffin, joka varmaan päätyy nyt jonkun kaverin varastoihin koska toi toinen on mielestäni kivempi.

Ja viimeisenä vielä Glitteristä iPhonelle uudet kuoret!

10/25/2012

new old jewellery


Siivoilin pari päivää sitten koruvarastojani ja päätin siinä samalla hiukan uudistaa muutamaa niistä. En älynnyt ottaa mitään ennen-kuvia, mutta tulokset ovat kuitenkin yllä näkyvillä.
Ekan kuvan kaulaketjussa olivat jo ennestään rippilahjaksi saamani spektroliittiriipus sekä Nykistä ostettu Empire State Building. Lisäsin siihen vielä ton kristallisydämmen, jonka irrotin jostain vanhasta rannekorusta.
Toisen kuvan koru, joka on ostettu Maltalta oli ennestään vähän rukousnauhan näköinen, mutta lyhensin sitä ja nyt se on perus helminauha.
Viimeisen kuvan riipukset taas irroitin jostain vanhasta H&M:n kaulakorusta, jossa oli vielä kaikkia muitakin killuttimia. Ne näyttävät kyllä tosi paljon kivemmilta noin kolmestaan!

10/23/2012

the new favorite

shirt / Zara   jeans / H&M   boots / Zara

Perusasua tältä päivältä. Toi peplum-paita on uusi ja pääsi heti lempparivaatteiden joukkoon:) Se vaan sopii yhteen kaikkien omistamieni alaosien kanssa, tuun varmaan vetämään sen ylleni joka päivä.... 
Mutta nyt ajastan tänne vielä parit postaukset joita iltapäivällä väsäsin, lähdetään nimittäin huomenna mummolaan ja sieltä ei voi oikein postailla. Sen jälkeen lenkille ja sitten toinen lomapäivä alkaa jo olla ohi. Miten nää menee näin nopeaan?

10/22/2012

wanted: a winter coat

photos: Ella Rae Peck / Gossip Girl S5   /   Vero Moda   /   Zara

Oon viime viikot vedellyt vaalealla bikertakillani, mutta nyt alkaa olla jo liian kylmä sille, vaikka alle pukisi kerroksiakin. Siispä uusi talvitakki on ostoslistallani tällä hetkellä ekana. Jonkinlainen viittatakki olisi ihan täydellinen, mutta sellaisia ei oo valitettavasti näkynyt kaupoissa, joten taidan joutua tyytymään kakkosvaihtoehtoon. Gossip Girliä viime viikolla katsoessani bongasin Ella Rae Peckin päältä ton ihanan takin. Tummansinisestä väristä en oikein tiedä, mutta malli on ihan täydellinen. Lisäksi Zaran nettisivuilta löytyi toi musta jacquard-takki, joka näyttää tosi hyvältä. Toivottavasti löydän jotain tuollaista tai muuten joudun jäätymään sen bikerin kanssa....

10/20/2012

holiday!


Lomalomaloma vihdoinkin! Mulla ei oo yhtään mitään suunniteltuna seuraaville kahdeksalle päivälle, aion vaan olla. Tää oleminen olisi kyllä huomattavasti kivempaa jossain vähän lämpimämmässä ilmastossa, vaikka Maltalla kuten viime vuonna.... No en valita, tärkeintähän on se ettei viikkoon tarvitse tehdä mitään!

10/14/2012

it was a blue and hazy night

Florence + The Machine - Seven Devils



Cobra Starship - Guilty Pleasure



Lana Del Rey - Blue Velvet

10/13/2012

a dose of love

Tässä vähän viimeaikoina tehtyjä ostoksia. Nää hankin samalla kertaa kuin ne edellisessäkin postauksessa näkyvät kengät ja mekon. Dieselin Loverdose-hajuvettä oon himoinnut jo kauan, ihana tuoksu ja ihana pullo. Tekonahkapöksyt ovat Gina Tricotista, istuvat ihan täydellisesti. Ginasta lähti mukaan myös kynsilakkoja kolme kappaletta, joista yhden tosin tiputin lattialle heti samana päivänä (oli ihan jees hinkata sitä mustaa lakkaa irti vessanpöntöstä, lattiasta ja seinistä....). Kuvaamatta jäi vielä yksi hame, en saanut siitä millään kivaa kuvaa, mutta asuissa tulee sitä ja näitä muitakin varmasti näkymään:) !

10/12/2012

yellow leaves


Tässä näitä lupailemiani kuvia, jotka otettiin viime viikonloppuna kun käytiin Mariannen kanssa kuvailemassa.  Rakastan syksyä, noi lehdet on niin ihanan värisiä! Kuvista voi bongata myös noi täydelliset kengät ja mekkokin on uusi.
Nyt vähän pitsaa naamaan, viikonloppu!!

10/11/2012

the most tired person in the world

Minä täällä taas pitkästä aikaa! Tätä helpotuksen määrää kun koeviikko on vihdoin ohi, eikä tarvitse enää viettää 2/3 vuorokaudesta lukemiseen. Vaikka oon just tällä hetkellä vielä aika väsyksissä, on mulla pää täynnä ideoita niin blogin kuin kaiken muunkin suhteen! Tää postaus on nyt vielä vähän tällainen lyhyt, mutta huomenna lisää noita kuvia, joita otettiin Mariannen kanssa viime viikonloppuna. Nyt alkaa kuitenkin väsymystaso olla jo niin korkea, että tää teksti pomppii silmissä. Siispä yritän Gossip Girlin voimin sinnitellä yhdeksään asti ja sitten meen nukkumaan:D Kivaa torstaita!