12/27/2012

bw favourites

Tällä viikolla tuli Gossip Girlin viimeinen jakso ja koska se on yksi mun lemppari tv-sarjoista katsoin sen varmaan neljä kertaa (ja vollotin joka kerralla vaan enemmän....). GG:n taso on kyllä huonontunut sitten alun, mutta on siinä vielä kuitenkin niin paljon hyvää - kuten musiikit ja Blair ja Chuck -, että pakko sitä on katsoa. Lisäksi ohjelmassa vilisee koko ajan ihan täydellisiä asukokonaisuuksia. Erityisesti Blairin vaatekaapin ottaisin omakseni ihan milloin vaan ja siksi päätin nyt GG:n loppumisen kunniaksi valita omat lempparini sen sisällöstä.


Ekalla kaudella Blairilla oli aika paljon preppy-tyylisiä asuja, erityisesti koulussa. Muita ykkösen suosikkeja olivat pilottijakson pitsimekko ja Blair Audrey Hepburnina!


Toisen kauden ekassa Hamptons-jaksossa nähtiin paljon kivoja kukkakuoseja. Eniten tykkäsin kuitenkin Blairin prom-mekosta.


Kolmoskausi oli täynnä moniamoniamonia täydellisiä mekkoja.


Neloskauden alussa GG:tä kuvattiin Pariisissa ja kauden upein mekko oli toi yläkulman punainen Oscar de la Renta.


Viidennellä kaudella tykkäsin erityisesti printeistä. Vasemman yläkulman Moschinon jalokivikuosi ja keskimmäisen kuvan Stella McCartneyn sitrukset olivat lempparini.


Kuudennen kauden asut eivät olleet niin kivoja kuin aiemmilla, mutta onneksi viimeisessä jaksossa sekin korjaantui. Finaalin kummatkin mekot olivat täydellisiä (en vaan löytänyt siitä toisesta tarpeeksi hyvälaatuista kuvaa:/), mutta erityisesti kuvien vaaleansininen. Elie Saab on lempisuunnittelijani, joten hihkuin ilosta kun näin  tuon ja kaiken kruunasi vielä se, että koko toi kohtaus oli ihana:)

Kaikki kuvat ovat tästä blogista, josta löytää lähes kaikki Blairin asut!

2 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Tää oli kyllä aivan ihana postaus!! Rakastin GG:tä ja tein kans postauksen aiheesta, ku näin viimesen jakson:) Blair ja Chuck oli vaan niin ihania!<3

Ja en yleensä kommentoi sun postauksiin, mutta kaikki luen ja tosi kiva tää sun blogi:)

emma kirjoitti...

kiitti kommentista, piristit tosi paljon päivääni:)